Dr. Wlasitsch Mirkó Zahnarztpraxis - Mosonmagyaróvár - Implantation, Zahnkronen, Zahnarzt

Szájsebészet - Implantáció

A rendelő a Semmelweis Orvostudományi Egyetem minősített kihelyezett orvostovábbképző központja és a Camlog Implantációs rendszer referencia rendelője.

SZÁJSEBÉSZET:      - implantáció (CAMLOG - PDF)
         - csontpótlás
         - rezekció (gyökércsúcseltávolítás)
         - fogeltávolítás
         - bölcsességfog eltávolítás
         - cisztaműtét
            Dr. Wlasitsch Mirkó Zahnarztpraxis - Mosonmagyaróvár - Implantation, Zahnkronen, Zahnarzt

Amennyiben részletes információk érdeklik az implantációról és a CAMLOG rendszerről - Tájékoztató letölthető PDF formátumban itt.

Az implantátumok ma már minden fogpótlás esetén szóba kerülnek. Teljes foghiánytól, vagy sorvégi hiánytól kezdve, a csak egy hiányzó fogat pótló megoldásokig.
Betegeinknek mindig sikerült a legjobb fogpótlást elkészítenünk. Célunk a kialakult foghiányt úgy pótolni, hogy ne csak a rágóképességet állítsuk helyre, hanem az arc harmóniáját is, hiszen a szép mosoly növeli önbizalmunkat és komfortérzetünket.

Sokan idegenkednek a kivehető fogpótlásoktól, vagy nem tudják megszokni, illetve nem is készíthető számukra megfelelõ, jól használható kivehető fogsor.
A rögzített pótlásoknak elõfeltétele a megfelelő számú és alkalmasan elhelyezkedő fogak megléte. Nem elegendő számú és állapotú fogak esetén csak implantátumok beültetésével lehet fix fogpótlásokat készíteni.

Az implantátum alkalmazásakor elengedhetetlen a fokozottabb szájhigénia, a dohányzás mérséklése és a rendszeres kontroll.

Kivizsgálás, kezelés elkezdése: Akár azonnal...
Sebgyógyulás, varrateltávolítás: 7-10 nap
Az implantátum teljes begyógyulása: 3 hónap
A végső pótlás elkészítése: 2-3 hét
Rendszeres utógondozás: Félévente, évente